Kontakta oss
Brännkyrkagatan 62, 118 23 Stockholm
hi@hiroy.se
Förfrågan
hi@hiroy.se
Tillbaka

250 nya experter inom digital marknadsföring på två månader

Under de senaste två månaderna har vår tillväxt varit fantastisk! Vi har fått in över 250 nya experter i vårt nätverk, vilket innebär att vi nu har över 1000 digitala marknadsförare runt om i Sverige. Vår fokus på att bemanna och rekrytera digitala specialister har gjort oss till ledande aktör på den svenska marknaden när det gäller att hitta de bästa kandidaterna och matcha dem med våra kunders behov.

Vi får in konsulter samt digitala specialister som är redo för anställning inom olika roller som SEO, SEM, Analys, CRM, Growth etc. Oavsett vilken typ av digital expert du behöver, så har vi personer som är intresserade av mindre uppdrag per timme, konsultuppdrag eller fast anställning.

Vi på vår företag tror att våra kunders framgång är vår framgång. Vi strävar efter att tillhandahålla den bästa digitala talangen för att hjälpa våra kunder att uppnå sina affärsmål. Med vår växande pool av experter är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta matchningen för dina behov.

Så om du söker talangfulla och engagerade digitala specialister, behöver du inte leta längre än vårt nätverk. Vi har ett brett utbud av experter tillgängliga för att hjälpa dig med dina projekt, oavsett om det handlar om SEO, sociala medier, innehållsskapande eller något annat inom den digitala sfären. Vi finns här för att hjälpa dig att lyckas!

Johan Sternhoff
Johan Sternhoff
https://hiroy.se