Bli en del av något större


Det kan vara ensamt som egenföretagare, som HIROY konsult får du tillgång till ett stort nätverk av seniora konsulter inom olika områden.

Fokusera på dina styrkor


Vi har ett långsiktigt tänk för att du ska utvecklas i din roll som konsult. Vi lägger stor vikt vid den personliga kontakten med dig och för att förstå vart du kan trivas och prestera som bäst. Du kan fokusera på att göra det som du är bäst på istället för att sälja och jaga in kunder, ta fram avtal och lägga tid på administration.

Lös ditt livspussel


Du är oberoende och bestämmer själv över din tid, vilka uppdrag du vill hoppa på och i vilken omfattning. Flertalet av våra uppdrag går att utföra på distans och väljer själv om du vill arbeta hemifrån eller på andra sidan jordklotet.

Jobba med fantastiska kunder


Vi har många intressanta och stora kunder som det kan vara svårt att komma in på som egenföretagare. Att koppla samman dig med intressanta och utmanande kunder är vad HIROY gör bäst. Vi agerar säljkanal och du får möjlighet att arbeta hos flertal olika kunder inom varierande branscher.

“Den största framtida utmaningen är inte tekniken – det är människorna”

Trygg konsultmiljö

Vårt sätt att arbeta är på väg att förändras. Vi erbjuder dig att bli en del av den moderna arbetskraften idag.

Flexibelt arbete

Du kan fokusera på att göra det som du är bäst på istället för att sälja och jaga in kunder, ta fram avtal och lägga tid på administration.

Kompetensutbyte

A perfect responsive theme powered with selective options for different screen resolutions.

Roliga aktiviteter

Vi anordnar olika roliga aktiviteter för att nätverka med andra konsulter och kunder. Aktiviteterna kan variera från AWs till resor där den röda tråden för aktiviteterna är att vi alla gör något tillsammans.

Kan du leverera digital marknadsföring i världsklass?


Tveka inte att skicka in din ansökan idag!